Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nokia αποκάλυψε το ReefShark chipset

*
H συνεργασία της Nokia με 30 παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για τη δημιουργία ενός δικτύου νέας γενιάς είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του ReefShark chipset. Αυτό έχει να κάνει με την υποδομή των παρόχων και δεν θα αποτελεί μέρος των smartphones της Nokia. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ο τριπλασιασμός του ογκου μεταφερόμενων δεδομένων ανά cell. Αυτό επιτυγχάνεται με κεραίες MIMO που έχουν το μισό μέγεθος και είναι κατά 64% πιο αποδοτικές σε σχέση με το υπάρχον hardware. To ReeffShark chipset αποτελεί ένα plug-in unit που συνδέεται στα υπάρχοντα Nokia AirScale baseband modules. Όταν γίνει κατι τέτοιο, τότε ένα cell μπορεί να μεταφέρει 84 Gbps δεδομένων κινητής τηλεφωνιας και με πολλαπλά είναι δυνατή η ταυτόχονη μεταφορά έως και 6 Tbps. Το τελευταίο ειναι απολύτως απαραίτητο για τις πυκνοκατοικημένες περιοχές μεγάλων πόλεων. Το ReefSharks θα είναι διαθέσιμο μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*